Natisni to stran
CALIMA - Katalonija

CALIMA - Katalonija

Lokacija: Promenada

Gre za novost v okviru medetničnega projekta, ki svojo izvrstnost z mešanico flamenka in skrajno inovativne ljudske glasbe dokazuje že od leta 2007. Po nominaciji za prestižne glasbene nagrade Grammy, sodelovanju s priznanimi umetniki, kot so Bebe, Macaco, La Shica, La Maria de Chambao in drugi, s katerimi smo nastopali po svetu in navdihovali raznovrstne množice, sedaj, po 7 letih, stopamo v nov projekt.

Zasedba Calima v zadnjih letih na novo določa svoj jaz – z novo izraznostjo in sporočilnostjo, ki sta prisotni na naših turnejah.
Vabimo vas na cigansko »gypsy« turnejo, na kateri se bomo sprehodili po uličnih trgih, se srečevali s prodajalci bižuterije, trubadurji in uličnimi komedijanti, obiskali podeželsko zabavo na trgu majhnega sredozemskega otoka, okusili mešanico 20. in 50. let prejšnjega stoletja, napolnili ušesa z zvoki Hectorja Lavoeja, združenimi z globoko skladbo jondo Remediosa Amaye ali pridihom Compaya Segunde v uglasbitvi Emirja Kusturice ali Titija Robina, doživeli pristni flamenko, barvito rumbo, občutili gypsy v latino-flamenko odtenkih, ki se kot ogenj širijo od zasedbe Calima naravnost proti vam. Vabimo se, da se približate našemu ognjišču in začutite toplino.


  08  Jul   2015 ,   Program 2015
FaLang translation system by Faboba