SPOROČILO ZA MEDIJE 1

Okarina etno festival, mednarodni glasbeni festival, ki že 25 let poteka na Bledu je eden najstarejših glasbenih festivalov v evropskem prostoru. Etno v vseh odtenkih in z vseh koncev sveta, odet v sodobne glasbene ritme obiskovalce privablja s kakovostno glasbo, odličnimi izvajalci in jasnim sporočilom o pomembnosti multikulturnosti in sožitja.

Preberite več: .. 

SPOROČILO ZA MEDIJE 3

Na Bledu se nocoj s koncertom portugalske pevke Gisele João zaključuje jubilejni mednarodni glasbeni OKARINA ETNO FESTIVAL, ki je potekal od 17. 7. do 9. 8. V 14 koncertnih večerih je organizator, Zavod za kulturo Bled, več kot 20.000 obiskovalcem ponudil raznoliko glasbeno doživetje z vrhunskimi izvajalci s celega sveta. Koncerti so potekali na Blejskem gradu, v Festivalni dvorani Bled in na novem prizorišču na blejski promenadi.

Preberite več: .. 

SPOROČILO ZA MEDIJE 2

Na 25. OKARINA ETNO FESTIVALU, enem najstarejših glasbenih festivalov v evropskem prostoru se bo med 17. 7. in 9. 8. zvrstilo 18 koncertov na dveh prizoriščih, Blejskem gradu in na velikem odru na blejski promenadi. Predstavitve izvajalcev tukaj.

Preberite več: .. 

Podkategorije

V primeru slabega vremena bodo koncerti iz Promenade in Blejskega gradu prestavljeni v Festivalno dvorano Bled (vstop prost). Sprememba bo objavljena na spletni strani in družbenih omrežjih. primeru slabega vremena bo koncert v Festivalni dvorani Bled (vstop prost).

Organizator

ZAVOD ZA KULTURO BLED
Cesta svobode 11, 4260 Bled

Umetniški vodja: Leo Ličof
Slikarka: Ejti Štih
Prevodi: Leemeta, Samo Senčar, s. p.
Izdelava spletne strani: www.mandu.si
Fotografija Blejski grad: Franci Ferjan

Vstopnice

Blejski grad:
- Plačilo vstopnine
- Prodajno mesto v Ljubljani: Avtobusna postaja d.d. Ljubljana / glavna avtobusna postaja


Promenada:
- Vstop prost

Kontakt

Zavod za kulturo Bled

Leo Ličof
m: 00386(0)41 632 369
leo@okarina.com

 okarina festival